Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (4.66 secunde)
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic.
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... Aproape ca ne-am saturat sa traim vremuri atat de "interesante". Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut.
De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet. ... Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni In urmatorii doi ani, Tony nu a mentionat incidentul nimanui, presimtind ca nimeni nu-l va crede. S-a intamplat insa ca, in 2013, vorbind la telefon cu tatal sau, acesta i-a spus ca tocmai citeste o carte scrisa de David Icke, numita Secretul Suprem.
In istoria mai noua a Principatelor Unite, Emil Boc va ramane, indiscutabil, ca un producator de hazliu. ... E primul politician roman care a reusit sa sara de la stanga la dreapta scenei noastre politice in doar o luna si, mai ales, fara nici un motiv publicat.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. ... estiri.ro/einformatii.ro), de cand dr.
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Constanta au finalizat, aseara, in jurul orei 22.30, centralizarea datelor de la toate cele 190 de sectii de votare din municipiul Constanta. ... Si asta pentru ca strangerea proceselor verbale si a buletinelor de vot nu a fost lipsita de probleme.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator.
Numerele pentru telefonia fixa vor fi formate, din februarie 2008, din zece cifre si vor cuprinde prefixul national, indicativul de arie geografica si numarul local, pentru toate apelurile locale si nationale, potrivit unui comunicat al autoritatii nationale din domeniu (ANRCTI).
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Miscarea de Rezistenta: ... Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
Reactionind neconditionat, ca un soldat constiincos, la comanda Ministerului Culturii, un institut specializat in bagatul sondei din dosul opiniei publice a ajuns in sfirsit sa indeplineasca visul de aur al Bibicului:
google-analytics.com